maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kekeilyä keittiössä

Vajaa kuukausi olen tänne postauksen tehnyt. Aiheet ollut joko tiukassa tai  sitä on unohtanut yksinkertaisesti päivittää blogia. Mutta tänään asia muuttuu taas :)


Kirjoitan tänään, kuinka helposti me kuluttajat nakkaamme ruokaa roskiin..
Ja mitä niistä voi jämä raaka-aineista taikoa :)



Kuva lainattu netistä
Perjantaina tuli tehtyä tortilloja, ja luonnollisesti tortilloja varten täytyy valmistaa ja paloitella täytteet. KeKe  ajatellen käytin kaapista löytyneen kurkunpätkän, joka useimmiten joutuu roskiin, raastoin juuston joka oli vähän kovettunut ja sitä oli sen verran vähän että ei sitä olisi voinut siivuttaa leivälle. Käytin pakasteessa säilytettyjä mutta päiväyksensä menettäneitä lihoja;kanaa ja jauhelihaa. Loput aineet ostin kaupasta, mutta kuitenkin.

Pointtini on se, että jos sinulla on kaapissa jotain mitä voit käyttää ruoanlaitossa hyväksi. Käytä se. Ei sinun tarvitse välttämättä kurkunpätkiä tai kaurapuuroa nakata menemään. Kaurapuurosta saa sämpylöitä ja kurkku kannattaa käyttää loppuun asti.t

Elämme kuitenkin sellaisia aikoja, että ollaan kiitollisia että meillä on mahdollisuus hyvään ruokaan.
Ei nakata sitä pois  <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti